Иновации , качество , близост :

Това са трите ключови думи в речника на Babymoov!

 

ИНОВАЦИИ:
От 1997 г. екипите на BabyMoov непрекъснато напредват в разработването на продукти с иновационни, технически характеристики и нов дизайн. Компанията BabyMoov постоянно се стремим мъм нови неща, които да задоволят очакванията на потребителите, не само по отношение на предлагани продукти, но и по отношение на услугите, които съпътстват тези продукти.
КАЧЕСТВО:
Качеството е приоритет на BabyMoov, в стремежа си да създава и предлага на пазара най-доброто за децата и техните родители. Затова BabyMoov прави всичко възможно да се разработваме сигурни и функционални продукти. Като доказателство за това са и всички сертификации по европейските стандарти, необходими за производството на бебешки и детски стоки, които BabyMoov притежава и с които се съобразява производството на компанията.
Работейки в тясно сътрудничество с различни лаборатории и специалисти, BabyMoov ни предоставя продукти, които са на едно от първите места в Европа по сигурност и качество.
BabyMoov непрекъснато се стреми да подобри продукцията си, да е в крак с изискваните сертификати за сигурност, като се взимат и на предвид всички коментари и забележки направени от нашите клиенти. Например, с мултифункционалния уред Bébédélice стана ясно, че много потребители го изполват за смесване и затова се добави и допълнителна такава функция към него, която да подобри устойчивостта му. Надолу по веригата уредите и продуктите на BabyMoov минават няколко нива на проверка преди да се предложат на потребителите. Всички тези процедури, позволяват на BabyMoov да гарантира освен най-добрите продукти на пазара и най-доброто обслужване за своите клиенти.
БЛИЗОСТ:
Директният контакт с клиентите е от съществено значение за марката. Така че от компанията BabyMoov успяват успешно да внедрят в работата си и мнението и опита на родителите, организирайки срещи и различни форуми под названието “Baby Tendance”, които да помогнат както на родителите в отглеждането на децата им, така и на BabyMoov, да се усъвършенства.
Всички продукти на BabyMoov се тествани в независими лаборатории и са доказано качествени, ефективни , интересни и много полезни. Директният контакт с клиентите е от голямо значение за BabyMoov , затова при тях всеки месец се провеждат срещи с млади родители, които споделят своите преживявания и затруднения в отглеждането на децата си и това е само една от причините поради която фирмата BabyMoov прави прекрасни продукти , които ежедневно улесняват грижите за вашите малки съкровища.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook Like Button for Dummies